Bel ons: 076-8200812

Sale

Bruidsartikelen, zou je die nu wel online aankopen?

Dit is iets wat je de laatste tijd vaak hoort.’ Bruidsmode online ...nooit doen’, bericht een app als nieuwsitem. Vorige week heeft een krant zelfs een heel stuk hierover geschreven, met foto’s van diverse trouwjurken op de websites vs. de bestelde trouwjurken in real-life. En inderdaad dit was wel schrikken zeg! Er is zelfs een FB pagina opgericht voor gedupeerde bruidjes waarbij de bruidsmode online geen succes bleek te zijn. Maar geldt dit dan nu voor alle bruidsartikelen? Nee, gelukkig niet hoor. Bruidjes wees niet bang! Dit zijn uitzonderlijke gevallen van louche webshops welke totaal geen oog voor de klant hebben en alleen maar snel geld willen verdienen aan bruidsartikelen of trouwaccessoires! Bruidsmode online kan goedkoper zijn, maar hoeft niet goedkoper te ogen! Sterker nog, wij verkopen ook gewoon bruidsartikelen en trouwaccessoires die in de offline bruidswinkels te koop zijn!


Bruidsmode online, wel of niet doen?

Tja, deze keuze moet je toch echt zelf maken. Maar ik kan wel wat tips geven over het onderwerp: Bruidsmode online. Wij van Princesses hebben ook met het idee gespeeld trouwjurken te verkopen, maar wij kwamen er achter dat dit niets voor ons was. Wij kunnen niet dezelfde service (bijv. verstelwerk) leveren als een offline bruidswinkel. De wensen van een trouwjurk, hoe deze moet voelen of wat deze moet uitstralen is vaak zo specifiek, daar willen wij onze vingers niet aan branden! Dus geen bruidsmode online in vorm van jurken voor ons. Dit laten wij over aan de pro’s op dit gebied, die pasmomenten kunnen aanbieden. Wil dit zeggen dat wij helemaal geen service hebben? Nee, denk dat alsjeblief niet! Wij bieden een uitstekende klantenservice voor onze trouwaccessoires en bruidsartikelen. Hoe dit komt? Wij zijn gewoon een Nederlands bedrijf met een adres. Let hier op als je bruidsmode online wilt kopen. Is er een bestaand adres met tel.online? Princesses is bijv. te bereiken via het tel., onze mail of via de chat. Ook kan je de bruidsartikelen of trouwaccessoires, na ontvangst, binnen twee weken retourneren naar ons. Zie retourneren bruidsartikelen. Dit is bij de wet bepaalt! Bruidsmode online aanschaffen? Let hier dus ook op bij de aankoop van jouw bruidsartikelen.


Trouwaccessoires, welke passen bij mijn trouwjurk?

Terug naar de kleur van de trouwaccessoires, dat is namelijk ook een dingetje waar je op moet letten. Wij bieden vaak bruidsartikelen aan in de kleur wit, ivoor of zwart. Denk dan niet te snel dat het wit moet zijn. Kijk eerst kritisch naar je trouwjurk en eventuele andere trouwaccessoires. Ik vraag altijd aan klanten.. Is jouw jurk echt WIT..WIT? Is het antwoord hier nee op, kies dan niet de witte uitvoering van de trouwaccessoires. Deze is namelijk echt spierwit, kies dan voor ivoor, dit is eerder gebroken wit. Twijfel je toch nog? Neem dan contact met ons op of kies voor een hele andere kleur wanneer je bruidsmode online besteld. Wij hebben namelijk bruidsartikelen zoals bruidstasjes, curlies of bruidsstola’s in hele andere kleuren. Wat dan wel erg belangrijk is dat je met je trouwaccessoires in dezelfde stijl blijft als van je trouwjurk. Heb je een vintage bruidsjurk, kies dan niet voor een modern bruidstasje, maar kies liever en tas met een ‘oude uitstraling’. Hopelijk heb je iets aan deze tips bij het aanschaffen van jouw trouwaccessoires en wordt dit geen malaise zoals nu soms de bruidsmode online wordt neergezet.