Bel ons: 076-8200812

Sale

Winterbruiloft, waar moet ik aan denken?

Altijd al gedroomd van een sprookjesachtige winterbruiloft? Dan zijn er verschillende dingen om aan te denken, wil je die mooie winterbruiloft tot een succes maken. Bijvoorbeeld: Verstuur de uitnodigingen tijdig i.v.m. de deadlines en andere verplichtingen van je gasten aan het einde van het jaar. Ook niet onbelangrijk: Zorg ervoor dat de plek waar je trouwt (of feest) ijsvrij is! Het klinkt stom maar je wilt immers niet dat de helft van je gasten op de eerste hulp komen te zitten, omdat jij zo graag een winterbruiloft wilt…

Trouwen in de winter, welke maand kies je?

Trouwen in de WinterHeb je al gedacht aan in welke maand je zou willen trouwen? Trouwen in de winter kan je interesse wekken, mede door het idee van witte, dwarrelende sneeuwvlokjes. Tegenwoordig staat november helaas niet altijd meer garant voor mooi winter weer. Maar december of januari, zijn dat wel goede maanden? Sommige zeggen van niet, feestdagen en teveel verplichtingen zorgen ervoor dat misschien niet alle genodigden komen.

Ik wil trouwen in december, ongeacht de feestdagen!

De zin ‘ik wil trouwen in december’ komt van mijn vader. Mijn ouders zijn namelijk precies tussen de feestdagen getrouwd! 35 jaar geleden op 28 december zijn zij getrouwd op een echte winterdag! Iedereen verklaarde ze stiekem voor gek. Maar…regenen deed het niet, de zon scheen en het was een onvergetelijke dag. Was het dan niet koud?’ Uhhh..ja dat wel’. zegt mijn moeder.’ Maar ach, je moet er iets voor over hebben’.

Wel had mijn moeder een mooie warme stola over haar bruidsjurk welke haar beschermde tegen de koude wind. Sinds kort hebben wij daarom ook stola’s, bolero’s en sjaals in ons assortiment opgenomen. Juist voor de bruidjes die ook deze sprookjesachtige winterbruiloft willen beleven! En jij? Zeg jij nu ook “Ik wil trouwen in december’?