Bel ons: 076-8200812

Sale

trouwtrends voor 2017

Trouwtrends in 2017, de opvallendste!

Ben jij een van de gelukkige die in 2017 in het huwelijksbootje stapt? Alvast gefeliciteerd! Dan is dit artikel echt iets voor jou. De trouwtrends 2017 zijn bepaald! Natuurlijk kunnen we niet alles al verklappen maar dit zijn de meest opvallende trouwtrends! Let op dit artikel bevat informatie voor de echte daredevil bruid!

Bruidskleuren, wat zijn hierin de trouwtrends?

Wees gerust! Er valt genoeg te kiezen qua bruidskleuren in de trouwtrends 2017. Ben je van de stoere look, dan kunnen de bruidskleuren Niagara (soort denimkleur) en Pale Yarrow in jou straatje passen. Ben jij meer van de zachte bruidskleuren, dan kan je kijken naar Pale dogwood. Dit is een hele mooie zalmroze bruidskleur. Zelf vind ik deze helemaal top met de kleur flame. Wordt voor sommige bruidjes misschien te roze/oranje maar ik vind het mooi! Trouw jij van het voorjaar of hou je meer van natuurlijk bruidskleuren is Greenery perfect! Dit is een mooie natuurlijke groene kleur. Vooral favoriet bij de bohemian bruidjes onder ons. Wil je het een beetje op spicen is Prime Rose Yellow ook erg geschikt. Een felle gele kleur die echt in het oog schiet! Genoeg bruidskleuren dus in de trouwtrends van 2017.

Cropped tops bruidsjurken, durf jij het aan.

Qua kleding voor de bruidjes zijn cropped tops bruidsjurken helemaal in! Gaaf hoor, maar wie durft? Voor de cropped tops heb je namelijk een behoorlijk strak buikje nodig, want de cropped tops sluiten niet naadloos aan op de rok. Dus is er een klein randje onbedekt. De cropped tops bruidsjurk is zeker niet aan te raden voor zwangere bruidjes.