Bel ons: 076-8200812

Sale

Bruidstasje uitzoeken? Bekijk nu snel onze elegante collectie!

Bruidstassen in verschillende formaten van de prachtigste kwaliteit. Speciaal voor jou uitgekozen om een prachtige aanvulling te zijn van de jurk op jouw droomdag. Bekijk nu onze schitterende collectie van bruidstassen. Waar laat je je spulletjes op je trouwdag? Natuurlijk in een van onze bruidstasjes! Bekijk bijvoorbeeld deze satijnen bruidstas of deze elegante bruidstas met witte kraaltjes

Bruidstassen nu snel en gratis thuisbezorgd

Zoek nu je bruidstasje uit van prachtige kwaliteit en geniet van onze gratis bezorgservice. Voor meer info en al je vragen over bruidstassen kan je altijd contact opnemen met ons op nummer 076-8200812 of via de mail op info@princesses.nl

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren

Artikelen 1 tot 20 van 29 in totaal

per pagina
Pagina:
  1. 1
  2. 2

Van hoog naar laag sorteren